Hvorfor blive sponsor?

Ved at blive sponsor for Awarenessracing får din virksomhed en unik mulighed for at støtte en vigtig sag, samtidig med at I øger jeres brandbevidsthed og når ud til et engageret og passioneret publikum. Vores løb og arrangementer tiltrækker opmærksomhed fra hele landet og giver en platform, hvor jeres engagement ikke kun viser virksomhedens sociale ansvar, men også skaber dybe og varige forbindelser med kunder og samfundet.

  • Øget Brandeksponering: Få dit brand vist frem på alle vores platforme, herunder eventmaterialer, sociale medier og live-events, hvilket sikrer maksimal synlighed blandt et engageret publikum.

  • Netværksmuligheder: Få adgang til eksklusive netværksevents, hvor du kan møde ligesindede virksomheder og individer, udvide dit professionelle netværk og skabe nye forretningsmuligheder.

  • Positiv Virksomhedsimage: Styrk dit brand ved at blive associeret med en god sag. Dette viser jeres virksomheds engagement i samfundet og kan forbedre jeres image blandt forbrugere og potentielle kunder.

Københavns El & Klima ApS specialiserer sig i professionel og kompetent montering, genmontering og afmontering af alle former for ventilations- og udsugningsanlæg, samt service og opgradering af disse.

Besøg Website

Klamer ApS – Autoriserede kloakmester.
Vi laver alt fra strømpeforing, højvandslukke til ny anlæg.

Besøg Website

Zampell A/S er en totalleverandør af ildfaste løsninger, der tilbyder alt fra rådgivning og projektering til installation, service og vedligehold af ildfaste materialer til forskellige brancher.

Besøg Website

Vikke ApS tilbyder professionel ventilationsrens og rensning af ventilationsanlæg for både private og erhverv på Sjælland, med fokus på høj kundetilfredshed og brug af kvalitetsudstyr.

Besøg Website

Team Allerød arbejder for at udvikle et attraktivt netværk mellem erhvervslivet og kommunen i Allerød, og fremme kommunens eliteidræt og talentudvikling gennem samarbejde mellem erhvervsliv, Allerød Kommune og lokale idrætsforeninger.

Besøg Website

Pulskoncept tilbyder en bred vifte af sundheds- og træningsrelaterede tjenester, herunder hjernetræning med VR-teknologi, sportsmassage, akutbehandling, personlig træning, og coaching, med fokus på at hjælpe både atleter og virksomheder med at opnå deres mål.

Besøg Website

Race Club er et landsdækkende erhvervsnetværk, der består af fire lokale netværk, og tilbyder medlemmerne unikke netværksmuligheder og arrangementer indenfor motorsportens verden.

Besøg Website

Oplev den ultimative digitale løsning: Sikker hosting, avanceret sikkerhed, professionelle e-mails, og skalerbare webplatforme. Få indsigt og optimer med AI, SEO, og dataanalyse.

Din partner i vækst og innovation.

Besøg Website